A jövő iskolája

IFBB Scitec Nutrition Flex Gym Gábor fotó

IFBB Nemzetközi Szakedzőképzésa világ egyetlen hivatalos testépítő és fitness iskolája


Magunkról

Kedves leendő Szakedzők!

Mindenkinek elérkezik az életében egy pillanat, amikor döntenie kell, hogy belefog valami újba, vagy feljebb lép egy következő -akár a legmagasabb- lépcsőfokra, ezzel teljesebbé téve az életét és munkáját. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani.

Megvalósult az álmunk, olyan szakemberek képzését kezdhetjük el, akiknek a végzettség nem csupán egy diplomát jelent, hanem mögötte valós tudás áll és magabiztosan kezdik el majd munkájukat egy fitness klubban szakedzőként, vagy akár egy sportcsapatnál, hogy ismereteik átadásával jobbá varázsolják környezetüket.

Nem elégszünk meg a tények közlésével, megoldást keresünk, és ajánlunk a sport számos területén. Együttműködésre buzdítunk mindenkit, aki jobbat, többet szeretne tenni az egészség megőrzése és fejlesztése érdekében.

Bátran kérdező, nyitott tanulókkal képzeljük el a tanítást, ahol megbeszélve a problémákat, együtt alakíthatunk ki egy közösséget.

Büszkék szeretnénk lenni Rátok, amikor a diploma átadására kerül a sor. Büszkék, hogy olyat adhattunk Nektek, amitől többek lettetek.
Az IFBB Szakedző képzés értetek jött létre, gyertek, valósítsuk meg együtt az álmainkat!

Az IFBB Diploma alkalmazhatósága:

A Testépítő Világszövetség, az IFBB 2005 nyarán kidolgozott egy iskolarendszert, ami a tagállamok oktatási tematikájához adaptálható. Az oktatási rendszer világszintű akkreditációjához kellett a tagországok együttműködése is. Ennek eredményeként 2006-ban elindította a Certified Personal Fitness Trainer képzést, melyhez fakultatív módon a tagországok csatlakozhattak.
Magyarország 2006 őszén kötött együttműködési szerződést az IFBB-vel a magyarországi képzés kezdetére.

Az IFBB által kibocsátott, nemzetközi lajstromba vett diplomák, a központban tárolt szerveren elérhetők a csalás elkerülése miatt.
A képzés EU kompatibilis, ami a hazai munkavégzést elősegíti.

Nem OKJ-s Képzés!

A Nemzeti Szövetség szerződése az oktatási rendszerrel együtt a diploma hivatalosságát garantálja.
A magyarországi okj-s képzésekkel egyenértékű, munkavállalásra alkalmas, elfogadása Magyarországon a nemzetközi képzésekre érvényes honosítási lehetőség miatt kötelező érvényű.
Az okj-s képzésekhez igényelhető europass irattal egyenértékű.
Igaz, a magyarországi okj-s végzettséget még ezzel együtt sem fogadják el külföldön, szemben az IFBB végzettséggel.
Végzett diákjaink közül ezzel a végzettséggel dolgoznak már Norvégiában, Hollandiában, Angliában.


IFBB Certification Course
Course of World Dimension

The newest IFBB course program is composed of 13 themes that approach the most important areas of interest for any individual that wants to begin a carrier as a Personal Trainer or Weight training specialist as well as to coordinate a fitness and weight training room or to be the owner or director of a health club.

For the National Federations affiliated to the IFBB the course can be a valuable promotional tool either financially and institutionally.

Advantages of this Educational Program

For individuals:

For the National Federations:

Course structure

The course has an extensive and updated educational material formatted and saved on .PDF format from the Adobe program and can be read with the Acrobat Reader Program.

All the national federations can introduce the course in their countries, through an IFBB licensee fee, as part of their educational program and as a source of income for their sport programs.

The IFBB will have a central archive with all the data from each national federation to have a better and more structured support for the issues of certificates, updating of the educational material, etc…

EXCLUSIVELY FOR IFBB AFFILIATED NATIONAL FEDERATIONS

Please send an e-mail to course@ifbb.com requesting the contract and details to have the permission to distribute the course with exclusivity on your country.

Frequent Asked Questions (FAQ):

A document with the frequent asked questions about the IFBB course program and their answers can be downloaded by clicking here.

For more information:

Ask for more details at:

International Federation of Bodybuilding & Fitness (IFBB)

Calle Jaén, 8Local
28020 Madrid
SPAIN

Tel: (34) 91 535-2819,
Fax: (34) 91 535 0320

Website: www.ifbb.com,
E-mail: course@ifbb.com

Mr. Santonja az IFBB elnöke és Huber István a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség elnöke
Mr. Santonja az IFBB elnöke és Huber István a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség elnöke, a nemzetközi oktatási szerződés aláírása után.